Artizanet e Krujës

Mjeshtëritë kryesore

Punime prej leshi, pambuku e mëndafshi
Punime tekstili me grep dhe qëndisje
Punime dekorative dhe funksionale me rruaza
Veshje popullore
Punime me filigran
Punime Bakri

Premtimi ynë

Mjeshtëritë, Autenticiteti, Zotësia, Cilësia, Garancia, Dizajni, Materialet, Qëndrueshmëria

Ndershmëria dhe integriteti ynë nxjerr në pah disa anë të trashëgimisë kulturore dhe historike jashtëzakonisht të pasur të Krujës, si një burim për vazhdimësinë e artizanatit tradicional të zonës. Zhvillimi, ruajtja dhe promovimi i kësaj trashëgimie është e rëndësishme për rigjallërimin e objekteve dhe produkteve të mjeshtërive të ndryshme të artizanatit.
Të jemi një markë kryesore e njohur për pasionin tonë për cilësinë, shërbimin dhe promovimin e bukurisë krutane në vend dhe në botë, me identitetin dhe vlerat tona.

Koleksion fotosh

  • All
  • Filigran (1)
  • Punime leshi (1)
  • Punime me rruaza ()
  • (2)

Qendra e Zhvillimit të Artizanatit

Ne i dashurojmë punimet që bëjmë dhe përmes tyre përherë ruajmë traditën. Ne jemi krenare për punimet tona artizanale. Ne trashëgojmë zeje nga të parët tanë dhe i përdorim në punimet tona, duke i bërë ato të njohura për brezat që vijnë, të huaj apo vendas qofshin. Ne krijojmë produkte bukurie me trashëgimi të bukur dhe krijojmë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë për shkak të pasionit dhe identitetit që ne përcjellim në to.

Dizajne që bëjnë ndryshimin

Jelek

Qilim

Qeleshe dhe Papuçe

Artizanet e Kruës

Foto e video

Bukuria dhe larmia e produkteve të prodhuara nga artizanet krutane të impresionon

Play Video

Histori të rrëfyera