Artizanet e Krujës

Gentjana Baroka

Gentjana Baroka
Artizane

Historia

Gentjana Baroka është një artizane e punimeve me grep, e cila mësoi të praktikonte këtë mjeshtëri qysh herët.
Për realizimin e punimeve me grep, Gentjana përdor lloje të ndryshme të kombinimeve të ngjyrave dhe formave. Ajo tregon se puna me grep ndihmon në fokusimin, të menduarit, planifikimin, besimin në vetvete si dhe koordinimin sy-dorë.