Artizanet e Krujës

Lindita Herri

Lindita Herri
Artizane

Historia

Lindita filloi punën si një artizane që në vitin 1981. Ajo është e specializuar në punimet e qëndistarisë, kryesisht tek veshkjet popullore. Produktet e realizuara nga Lindita realizohen terësisht me dorë dhe aftësitë e saj janë jashtëzakonisht unike.