Artizanet e Krujës

Natasha Citozi

Natasha Citozi
Artizane

Historia

Prej 10 vitesh kam dyqanin tim në Pazarin e vjetër të Krujës. Punën e grepit e kam nisur që fëmijë, dhe më vonë gradualisht kam diversifikuar produktet. Produktet që bëj janë çanta, çorapet, jastëk, shalle, etj. Gjithashtu punoj me grep çentro, mbulesa, rroba fëmijësh dhe bluza. Ricikloj rroba të bëra me shtiza dhe i ribëj sërish.