Artizanet e Krujës

Vjollca Dallaku

Vjollca Dallaku
Artizane

Historia

Për shumë vitesh Vjollca punon qëndisje të mrekullueshme me dizajne të ndryshme duke sjellë edhe risi. Ka një përvojë të gjatë si qëndistare duke trashëguar edhe mjeshtërinë e familjes së saj. Vjollca përdor teknika tradicionale dhe sjell dizajne novatore duke parë nga trendet sot dhe e ardhmja.

Vjollca ka marrë pjesë në aktivitete dhe panaire të ndryshme të organizuara në Tuz, Tiranë, Gjirokastër, Korçë etj.